Història del BdT

Quina és la història del BdT Pont del Dimoni?

El “Banc del Temps Pont del Dimoni” és un projecte promogut des de el teixit associatiu dels barris de Santa Eugènia i Sant Narcís en col·laboració amb l’Associació de veïns Santa Eugènia, l’Ajuntament de Girona, el Pla d’Educació i Convivència i la Xarxa de Centres Cívics de Girona. Va néixer el desembre de 2010 i el nombre de socis ha augmentat mes rera mes.
El «Pont del Dimoni» es el nom de l’antic Pont que des del segle XIII ha unit els dos barris, i ara, donant nom a aquest Banc, esperem que serveixi per unir encara més, les persones d’un i l’altre costat del Pont.

Com formar part del Banc?

Poden formar part del Banc les persones majors de 18 anys que comprenguin els fonaments i les motivacions del Banc del Temps. També poden formar part del Banc les entitats i col·lectius. Tothom que tingui serveis per oferir i demanar.
A l’apartat Fes-te’n Soci/a es pot omplir el formulari de preinscripció on s’haurà d’incloure les dades bàsiques del nou soci. A continuació s’enviarà un correu electrònic explicant que s’ha de fer una entrevista amb la secretaria del Banc del Temps per tal que la inscripció sigui definitiva. La secretaria atén:

  • Centre Cívic, de 19 a 20h, els dimarts al C.C. Santa Eugènia o els dijous al C.C. Sant Narcís
  • En hores convingudes, demanant-ho a l’apartat Contacta.

En aquesta entrevista s’explicarà detalladament el funcionament i la normativa del Banc i les claus d’usuari i contrasenya que s’hauran enviat seran l’acreditació per poder operar per Internet.
Un cop feta l’entrevista, s’activarà el compte i el nou soci rebrà un saldo de 3 hores per a que pugui començar a fer intercanvis.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s